Μηχανή Αναζήτησης

 

Newsletter - μέλη του site
< Επιστροφή στη κεντρική σελίδα
Newsletter


Τι είναι το Newsletter:

Η mail list του www.agnostos.gr , είναι μια λίστα από e-mail διευθύνσεις, όπου η συντακτική ομάδα του portal αποστέλλει ενημερωτικά δελτία τύπου, ανακοινώσεις και γενικά φροντίζει να ενημερώνει τους παραλήπτες των e-mail αυτών, με ότι νεότερο γύρω από το site. Τα e-mail αποστέλλονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση newsletter@agnostos.gr σε μορφή απλού κειμένου και το περιεχόμενο τους ποικίλει ανάλογα με τη περίπτωση. ( ενημέρωση , διαγωνισμοί , ενδιαφέροντα, νέα και ειδήσεις που σχετίζονται με τις υπηρεσίες του portal κτλ )

Κάθε πότε θα λαμβάνω το Newsletter :

Θα λαμβάνετε 1 ενημερωτικό email περίπου κάθε 15 ημέρες.


Πώς μπορώ να μπω και εγώ στη mail list του agnostos.gr;

Από τη κεντρική σελίδα του portal , στο επάνω δεξί μέρος υπάρχει μια φόρμα που σας προτρέπει να εισάγετε τo e-mail σας. Απλά συμπληρώστε τη. Ελέγξτε εάν το radio button είναι τσεκαρισμένο στο «εγγραφή» και πατήστε αποστολή. Θα επιστρέψετε αυτόματα στη κεντρική σελίδα.

Διαγραφή από την υπηρεσία :

Στην κεντρική σελίδα , εισάγεται ξανά το e-mail σας στην ειδική φόρμα του Newsletter και επιλέξτε το radio button που γράφει «διαγραφή». Πατήστε αποστολή.

Ποία η υποχρέωση μου απέναντι σας ;


Η εγγραφή σας στο Newsletter, είναι εντελώς δωρεάν.
Τα e-mail που αποστέλλονται σε εσάς, είναι εντελώς δωρεάν και δεν είναι διαφημιστικά!
Από τη στιγμή που θα εισάγετε το e-mail σας, θεωρείστε μέλος του www.agnostos.gr .
Για όσο διάστημα είστε εγγεγραμμένοι στο Newsletter, δεν έχετε καμία υποχρέωση και δεν δεσμεύεστε με κανένα τρόπο.


Χρήση του newsletter ( ενημερωτικά δελτία )

Τα προσωπικά στοιχεια ( e-mail ) που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείου με σκοπό την επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών του www.agnostos.gr στα μέλη της κοινότητας που είναι εγγεγραμμένα στο newsletter.
Το www.agnostos.gr δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαικής Ένωσης

Τα στοιχεία που συλλέγονται δεν μεταπωλούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, αλλά το www.agnostos.gr διατηρεί το δικαίωμα λήψης όποιων μέτρων, (π.χ. προσωρινή ή μόνιμη διακοπή παροχής της υπηρεσίας), κατά όσων χρησιμοποιούν την υπηρεσία κακόβουλα ή με ψευδή στοιχεία.

Ο Χρήστης έχει το δικαιώμα της διαγραφής από το newsletter, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.
Αν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος χρήστης έχει διαγραφεί απ’ το newsletter ( όπως περιγράφεται παραπάνω ) και παρ όλα αυτά συνεχίζουν να του έρχονται e-mail απ’ το newsletter μας , παρακαλώ επικοινωνήστε με το support@agnostos.gr με την ένδειξη - Πρόβλημα με τη Mailing list

Αν και το www.agnostos.gr κάνει τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του portal και τα e-mail εχουν ελεγχθεί για ιούς και παράσιτα, ωστόσω δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με πρόβληματα ( πχ τεχνικά προβλήματα, διακοπή της υπηρεσίας , σφάλματα , ιούς ) που μπορούν να προκύψουν και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης από την υπηρεσία.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι :

Δεν αποστέλλουμε ποτέ κάποιο αρχείο μαζί με τα ενημερωτικά e-mail με τη μορφή συνημμένου. Αν λάβετε e-mail από τη διεύθυνση newsletters@agnostos.gr που συνοδεύεται από κάποιο αρχείο ή που δεν είναι στην Eλληνική γλώσσα μην το ανοίξετε, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, στη διεύθυνση info@agnostos.gr


< Επιστροφή στη κεντρική σελίδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Agnostos.gr

www.pelatologio.gr
Πελατολόγιο με online έκδοση τιμολογίων, προσφορών, διαχείριση προϊόντων, ραντεβού και αυτόματη αποστολή sms και email

Πνευματικά δικαιώματα © DreamR* - όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η χρήση της ιστοσελίδας www.agnostos.gr προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης περιεχομένου και υπηρεσιών